Viabizzuno - italiensk belysning i særklasse

Viabizzuno er en af italiens mest anerkendte virksomheder inden for arkitektonisk lys og designerlamper. Det norditalienske designfirma har leveret indbygningsspots og luksuslamper til blandt andet museer, flagship stores, yachts og til private boliger i hele verden. Viabizzuno er kort sagt specialister i skræddersyede belysningsløsninger i den absolutte topklasse.

Samarbejde med de bedste designere

Viabizzuno samarbejder med nogle af verdens bedste lysdesignere som Peter Zumthor, Jean Nouvel og Claudio Silvestrin, og det norditalienske firma har vundet adskillige designpriser for deres innovative produkter, der ofte udvikles til et konkret projekt.

Eksklusiv og funktionel belysning

Viabizzuno er det oplagte valg til dig, der ønsker eksklusiv og funktionel belysning i dit hjem eller i din virksomhed eller forretning. Besøg vores showroom i Hellerup og se selv de fantastiske spots og skulpturelle lamper fra Viabizzunos sortiment, som Legio er stolte af at være fast leverandør af i Danmark.

Peter Zumthors lysdesign

Viabizzunos valg af designere og samarbejdspartnere afspejler firmaets høje kvalitetsstandard og æstetiske ambitioner. En af de fast tilknyttede lysdesignere er den verdensberømte arkitekt, Peter Zumthor. I Viabizzunos sortiment finder du både pendler, væglamper og standerlamper af Peter Zumthor, nogle af dem er udviklet til Peter Zumthors arkitektoniske mesterværk: kurbadet Therme Vals i de østrigske alper.

Lys og lamper af David Chipperfield og Shigeru Ban

Viabizzuno producerer også eksklusiv belysning af den engelske arkitekt David Chipperfield, blandt andet hans ikoniske - Royal Chandelier. David Chipperfields moderne version af en lysekrone er et perfekt valg for dig, der leder efter en skulpturel lampe med mange lyskilder til det store konferencebord. Eller kast et blik på den svævende udhængslampe, Cantilever, af den banebrydende japanske designer, Shigeru Ban.

Det er bare to af de højt estimerede lysdesignere i Viabizzunos stald. Herudover kan også nævnes Claudio Silvestrin, John Pawson og Jean Nouvel. Sidstnævnte er i øvrigt arkitekten bag Danmarks Radio koncerthus.

Viabizzuno hos Legio

Legio er fast leverandør af Viabizzunos lamper og belysning i Danmark. Besøg vores showroom i Hellerup og se ved selvsyn de fantastiske lamper, spots og skulpturelle lamper fra Viabizzunos sortiment. Eller følg de forskellige links her på siden og find billeder og beskrivelser af nogle af de spektakulære eksempler på fuldendt italienske belysning.

Læs mere på Viabizzunos hjemmeside.