Rimadesio – rumdelere og skydedøre

Ønsker du en smidig og elegant ruminddeling i din bolig, din virksomhed eller dit showroom, så er Rimadesio helt sikkert løsningen for dig. Det italienske designbrand er nemlig førende i hele verden inden for rumdelere og skydedøre i unikke glaskvaliteter. 

Italiensk elegance i glas

Det er ganske enkelt magisk, hvad Rimadesio kan udrette med glas - både i farve og tekstur. Den ekstreme beherskelse af materialerne har gjort Rimadesio til mestre i at skabe fleksible miljøer. Det gør de ved at designe mobile løsninger, hvori mange af deres forskellige produkter kan indgå, så som walk-in-garderober, reolsystemer, skydedøre og rumdelere.

Rumindretning i tæt dialog med kunderne

Det traditionsrige designfirma fra Norditalien er berømt for i tæt dialog med deres kunder at udtænke skræddersyede opdelinger af indendørs rum. Det har ofte været den type samarbejde, der har skabt grobunden for udvikling af nye og unikke produkter inden for boligindretning, om det har været nye glas skydedøre, der glider lydløst på plads, eller reolsystemer, der også fungerer som rumdelere.

Glasvægge og reolsystemer

Du behøver bare at kaste et enkelt blik på Rimadesios luftige skydedøre i aluminium med trælameller, de velproportionerede reolsystemer eller den smukke finish i de specialdesignede glasvægge, som Rimadesio har udviklet, så ved du, at det ikke kan blive bedre eller smukkere.

Legio kan desuden kombinere Rimadesios rumdelere og skillevægge med nogle af de mange andre designbrands i topklassen, som vi repræsenterer i Danmark. Det kan være det unikke koncept til belysning, ventilation, lyd mm. fra OneA eller luksuslamperne fra italienske Viabizzuno.

Inspiration fra japanske foldevægge

Rimadesio og firmaets hoveddesigner, Giuseppe Bavusa, er tydeligvis inspireret af japansk arkitektur og af japanernes papirstynde foldevægge og skydedøre. Den japanske fleksibilitet og visuelle harmoni er også et af idealerne i Legios æstetik. Samarbejdet med Rimadesio gør det muligt for os at realisere rum for vores kunder, hvor lys og transparens er i højsædet.

Showroom i Skt. Petersborg

Rimadesio er en virksomhed, der med sit velovervejede materialevalg og perfekt udførte håndværk repræsenterer alt, hvad der er godt ved italiensk design. Selv om Rimadesio er funderet i en italiensk designtradition, der daterer sig tilbage til 1956, så er det også et firma, der tænker globalt.

I alt er Rimadesio med deres indvendige døre, walk-in garderober, rumdelere, skydedøre og glasskillevægge til stede i mere end 65 lande. Det er enten via samarbejdspartner som Legio eller i kraft af showrooms, som senest i Rimadesios permanente, nyåbnede udstillingslokaler i Skt. Petersborg i Rusland.

Bedste løsning til rumdelere

Det globale perspektiv afspejler sig også i Rimadesios miljømæssige ansvarlighed. I dag er virksomheden 100 procent understøttet af solenergi, og målet er snart at være 100 procent CO2-neutral.

Legio er kort sagt på alle mulige måder stolte over samarbejdet med Rimadesio, og vi kan garantere, at du ikke finder bedre løsning, hvis du leder efter rumdelere, skydedøre, skillevægge og alle mulige andre former for transparante og fleksible vægge og døre.

Læs mere på Rimadesios hjemmeside.