Baxter - italienske lædermøbler i topklasse

Leder du efter en lædersofa eller en lænestol i læder eller andre lædermøbler af den ypperste kvalitet, så er den italienske møbelproducent Baxter det oplagte valg for dig. Italien er ikke for ingenting kendt som et land med de fornemmeste traditioner inden for forarbejdning af læder. Det gælder for sko og tasker af læder, og det gælder i allerhøjeste grad også for lædermøbler.

Norditaliensk møbelhus i verdensklasse

Det norditalienske designbrand, Baxter, har nu i efterhånden lang tid sat standarden inden for lædermøbler. Baxter er navnlig kendt i hele verden for deres enestående design af polstrede læderstole og lædersofaer. Det skyldes ikke mindst, at hver eneste syning i et lædermøbel fra Baxter bærer vidnesbyrd om det mest fornemme håndværk inden for læderforarbejdning og polstring. Desuden er de valgte læderkvaliteter og læderbehandlinger ofte så magisk udvalgt og udført, at læderet kan ligne og give mindelser om alt fra silke til velour. 

Designermøbler i læder

Baxter samarbejder med flere af italiens bedste møbeldesigner heriblandt Piero Lissoni, Paola Navona og Vicenzo de Cotiis. Dette er yderligere en grund til, at Baxter med deres efterhånden meget brede palet af møbler og boliginteriør har kunnet holde sig på toppen i så mange år. Kig forbi hos Legio på Strandvejen 140A i Hellerup, så vil vi dele vores begejstring for Baxter og vise frem fra deres store katalog af designermøbler. 

Svævende og foldede lædersofaer

Tag for eksempel et kig på Piero Lissonis lounge-stole i det fineste læder, der emmer af luksus, og som føles præcist sådan, når du stryger hånden over dem. Eller nyd designeren Paola Navonas lædersofa, Chester Moon, der har rødder tilbage til den knapsyede Chesterfield lædersofa. Hendes sofa er dog moderne i sit udtryk med sine skjulte ben og sit næsten svævende udtryk. Eller måb over Vincenzo De Cotiis nyfortolkninger af det klassiske sofaarrangement i form af hans næsten foldede sofaer med dertilhørende læderbeklædt sofabord, der skriger af særprægethed. Altsammen synes yderst taktilt, og det er faktisk også møbelseriens navn: tactile.

Fra garderobeskab til sofaborde og belysning

Selvom lædermøblerne er flagskibet hos Baxter, producerer Baxter også et bredt udvalg af andre møbeltyper. Du finder både uhyre, elegante reolsystemer og garderobeskabe med en tekstur og et farvevalg, der skiller sig ud fra standardvarerne hos de internationale møbelhuse. Eller hvad med et sofabord eller et natbord, der ligner et kunstværk i sig selv? For ikke at tale om Baxters unikke lamper, pendler og anden belysning.

Baxter på Strandvejen

Tag et kig i galleriet her på siden. Legio forhandler alle Baxters møbler og anden boligindretning - alt fra lædersofaer og lænestole i læder til små natborde. Ring eller kig forbi i vores showroom på Strandvejen 140A. Vi er altid parate til at vejlede dig.

Læs mere på Baxters hjemmeside