OneA - alle husets installationer i ét system

Den danske virksomhed OneA har skabt en sensation med sit nye designkoncept: STORM SYSTEM. Det er et system, der gør det muligt at installere alle boligens tekniske funktioner i loftet ved at bruge den samme type udtag. Det kan være indbygget lys, ventilation, røgalarm, bevægelsessensor, kamera – fortsæt selv listen. Alt-i-ét konceptet fra OneA kan levere alt det, en moderne højteknologisk bolig har brug for.

Montér STORM SYSTEM med et klik

OneA’s STORM SYSTEM er bygget op omkring en monteringsring i loftet. I denne ring kan du  klikke alle mulige forskellige komponenter i. OneA har designet en bred vifte af de installationer, et moderne hjem har brug for: indbyggede led-spots, overvågningskamera, wire til ophæng af pendler, højtalere, ventilation og mange andre produkter - og alt sammen i smuk formgivning.

Æstetisk og arkitektonisk løsning til loftet

Alle disse installationer til boligen kan monteres i det samme udtag i loftet. Kabler, rør og ledninger og andet vil derefter være usynlige under det let forsænkede loft. Loftet vil derfor have et tilfredsstillende æstetisk udtryk med denne diskrete, tekniske løsning.

Legio - rådgivning om boligens infrastruktur

Legio er den helt rette samarbejdspartner til at rådgive dig om, hvordan du får det maksimale ud af OneA’s STORM SYSTEM. Et af vores specialer er netop infrastrukturen i boligen, showroomet eller virksomheden. Vi har mange års erfaring med usynlige, arkitektoniske installationer af infrastruktur, men også med smart home løsninger, der gør en dyd af nødvendigheden og lader de tekniske installationer fremstå som en smuk del af boligens design.

Hvad omfatter STORM SYSTEM?

Det virker overvældende, når man tager et kig på alle de produkter, OneA’s dygtige folk har udviklet til deres STORM SYSTEM. Her er en næsten udtømmende liste over de installationer til loftet, som OneA’s STORM SYSTEM kan udstyres med. 

  • Storm Light: 9 forskellige lysprodukter.

  • Storm Output: System til ophæng med wirer, der forsvinder usynligt i loftet.

  • Storm Sound: Højtalere, der monteres parvis og passer flush i monteringsringen.

  • Storm Cam: IP video overvågning, der både understøttes af android og af iOS.

  • Storm Motion: Bevægelsessensor, der fungerer sammen med Storm Motion Kit.

  • Storm Smoke: Røgalarm, der fungerer med batterier med en levetid på 10 år.

  • Storm Air In: Ventilation – dels forsyning med frisk luft.

  • Storm Air Out: Ventilation – dels rensning af dårlig luft.

  • Storm Cover: Kan skjule alle installationer eller dække over ubrugte udtag.

One A – dansk design

OneA er dansk design, når det er bedst. Produkterne udvikles af designere og arkitekter i Danmark, hvor alle installationer også afprøves og kvalitetstjekkes efter ekstremt høje standarder. Dette sikrer, at systemerne altid er opdaterede og lever op til niveauet for den mest avancerede boligteknologi.

Legio’s showroom

Kig forbi Legio’s showroom på Strandvejen 140A i Hellerup. Her kan du se alle produkterne i OneA's STORM SYSTEM, ligesom vi selvfølgelig også har installeret STORM SYSTEM i loftet i vores showroom. Kom ned og se, hvor smukt det kan gøres. 

Læs mere på OneA's hjemmeside.