Custom-made indretning af lejlighed i The Silo

Lejligheden på omkring 250m2 ligger i Nordhavn, nærmere betegnet i The Silo, som er en bygning, karakteriseret ved dens massive geometri og den rå karakter. LEGIO har stået for lysdesign og custom-made indretning, blandt andet af køkken, master bedroom, badeværelse og kontor.

Køkkenet er designet med fokus på kontrasten til de rå betonflader og der er arbejdet med de skarpt definerede træk i lejligheden, og rummenes høje og slanke konstruktion. Køkkenelementerne er lavet i røget eg som et modspil til gulvene i natur-eg. Med det næsten 3 meter høj emfang og den 5 meter høje reolvæg på endevæggen, har det været ønsket at understrege det vertikale i rummet, som har været afgørende for det endelige design. Materialevalg er nøje afstemt i forhold til de rå overflader, blandt andet med valget af bruneret messing til emfang og pendler og nero assoluto til bordpladen.

I forhold til lejlighedens belysningsplan, har vi valgt lamper fra vores forskellige leverandører, både indbygget lys og pendler, som spiller fint sammen i de forskellige rum, både i udtryk, materiale og farver. Der er blevet kælet lidt ekstra for detaljerne i de forskellige rum, både hvad angår eksklusive døre, custom-made møbler og smukke overflader.