ad9b976d19144006ba7fffebb28fb76c.jpg

ONE A

Den danske virksomhed One A har skabt en sensation med sit designkoncept: STORM SYSTEM. Det er et system, der gør det muligt at installere alle boligens tekniske funktioner i loftet ved at bruge det samme type udtag. Det kan være indbygget lys, ventilation, røgalarm, bevægelsessensor, kamera – fortsæt selv listen. Alt-i-ét konceptet fra One A kan levere alt det, en moderne højteknologisk bolig har brug for.

One A’s STORM SYSTEM er bygget op omkring en monteringsring i loftet hvori du kan klikke forskellige komponenter i. OneA har designet en bred vifte af de installationer, et moderne hjem har brug for: indbyggede led-spots, overvågningskamera, wire til ophæng af pendler, højtalere, ventilation og mange andre produkter - og alt sammen i smuk formgivning.

Alle disse installationer til boligen kan monteres i det samme udtag i loftet. Kabler, rør og ledninger og andet vil derefter være usynlige under det let forsænkede loft. Loftet vil derfor have et tilfredsstillende æstetisk udtryk med denne diskrete, tekniske løsning.