Henge - italiensk design med kant

Henge er italiensk design, når det er allermest spændende. Designstudiet Henge fra Norditalien har under Massimo Castagnas kunstneriske ledelse på mindre end 10 år udviklet sig til at være stilskabende inden for italiensk design.

Unikke lamper til virksomheder og private

Leder du efter en pendel eller en paradelampe til lobby eller til den højloftede reception i din virksomhed, så finder du hos Henge nogle eksempler på personlig belysning, som vil slå benene væk under alle, der bevæger sig i lysskæret af det blændende italienske design.

Møbler med unik tekstur

Henge producerer møbler som vitriner, sofaborde og lamper med en personlig og helt unik tekstur. Det kan også være møbler som borde, sofaer eller reolsystemer, der i Henge's fortolkning er verdener fra bolighusenes standardprodukter. Henge har med deres overflader og sammensætninger af materialer skabt et formsprog, som på få år har gjort møbler og belysning fra Henge til den absolute avantgarde inden for italiensk - og dermed international - design.

Henge's filosofi

Henges’ filosofi er at skabe design, som er mere end et møbel - men nærmere en følgesvend på vores rejse gennem livet, der - ligesom os - aldres langsomt og udvikler en fin patina, som kun tiden kan skabe.

Henge i Legio’s showroom

Kom ned i Legio's showroom med eksklusiv belysning og luksuriøse møbler i Hellerup på Strandvejen 140A og se et eksempel på Henge's raffinerede belysning og lampedesign. Vi vil elske at indføre dig i Henge's verden af italiensk design med kant og at dele vores begejstring for denne type design, der både er avantgarde og samtidig til perfektion kan rumme den klassiske skønhed i designet, som italienerne er verdensmestre i.

Læs mere på Henge's hjemmeside.