DOOR SOLUTIONS

Hos Legio har vi et bredt kendskab til eksklusive dørløsninger, og har god erfaring med alt lige fra sikkerhedsdøre/ indgangsdøre og garagedøre til indendørs gående døre, skydedøre og rumdelinger.
Vi har allieret os med en række gedigne brands, der alle er førende indenfor hver deres felt inden for dørløsninger.

Rimadesio har specialiseret sig i indendørs gående døre, skydedøre og rumdelere i unikke glaskvaliteter.  Nedenfor kan du læse mere om Rimadesio og se et udsnit af deres smukke kollektion.

Silvelox fra har specialiseret sig i hoveddøre med høj sikkerheds faktor og unikke garageporte. Hoveddørene leveres med elektriske 8-punkts låse og i overflade iht. Kundes ønske. Garageportene er helt særlige ved at de ikke har skinner og træksystem over loft i garagen, men der i mod et avanceret lodsystem i sidestolperne. Silvelox er udviklet i de Italienske Dolomitter og kan derfor dokumentere et velisolerede kvalitetsprodukt.

Linvisibile er et patenteret system af indendørs døre, der flugter med de omgivende vægge. Dørkarme, rammer og hængsler skjules, så der opnås en harmonisk overgang mellem væg og dør. Overfladen på dørbladene kan udføres med alt fra vægmaling til træfiner og natursten.

Ens for alle ovenstående løsninger er, at LEGIO Architectural Solutions bistår med designudvælgelse og deltager i projektering så det ønskede resultat opnås.

BRANDS