Tilbygning i Nøddebohuse

Sommerhuset på Nødebovejen ved Kikhavn er totalrenoveret og der er tilbygget et anneks i stil med den eksisterende bygning på grunden. Tagene er udført med akacie shingles, der er kategoriseret som B-roof. Dermed har det været muligt at bygge annekset tættere på hovedhuset, end hvis det havde været udført med stråtag. Træ spånerne patinerer i en smuk, grå nuance efter ganske kort tid, især her ved havet. Derved blender bygningens ydre smukt ind med marehalmen og det lysegrå sand.

Hovedbygningen er indrettet til brug for forældre og til ophold generelt. Man ankommer via længen mod vest til en entré med garderobe. I forbindelse med dette, et bryggers og teknikrum. Køkken, spisestue og stue lægges sammen til et stort rum med pejs og udgang til vandet og gårdrummet mod syd. Bjælkelag og hanebånd er blotlagt i tagkonstruktionen, så rummet åbner sig mod kip og lysindfald via tagvinduerne opnås. Der er indrettet en suite mod øst, indeholdende forældresoveværelse, påklædning/arbejdsplads og bad/toilet. Vinduer og døre i bygningen er skiftet ud med koblede rammer, som optimerer lysforholdene i rummene. Der er lagt nye gulve med gulvvarme som rustikke ege planker og gerigter, indfatninger med mere er udskiftet.

Annekset er en nybygning og er indrettet med to soveværelser, et i hver sin ende af bygningen. I midten er en entré, hvorfra der er adgang til værelserne, teknikrum og bad/toilet med dampbad. Hvad angår ydre udseende og indvendigt design er annekset indrettet i stil med hovedbygning.