Ombygning i Hellerup

Historien forpligter og med udgangspunkt i dette, er huset ført tilbage til det oprindelige arkitektoniske udgangspunkt. Bygningen er korrigeret alle de steder, hvor der gennem tiden er tilført ”uheldigheder” samtidigt med, at der er tilføjet arealer - blandt andet i form af en kælderetage med en terrasse over, hvorfra der er den flotteste udsigt over Øresund.

En større klassisk bearbejdning er således pågået fra detaljering til bestemmelse af materialer. Lige fra bearbejdning af indendørs ophold til udendørs ophold - alt sammen korrigeret i forhold til en moderne families ønsker og drømme og udført i højeste kvalitet.

Gulvene er til eksempel tegnet til hvert rum med en gennemgående bordliste i røget eg, der giver gulvene i villaen sin egen sammenhængende signatur. Stukken i lofterne er udbedret ved hjælp af formning og genskabelse, hvorved rummene har opnået en særegen ro.

Tegnestuen har stået for designet af alle rum med tilhørende indbygget inventar helt fra gerigter og fodpaneler til indbyggede reoler og trapper. 

I projektet indgik også den udvendige bearbejdning: Havemure, terrasser, pool, bolværk, badebro, og poolhouse med sauna. Dertil beplantning og belysning af grunden.